Det är dags att ge slots en ärlig chans

Jag läste tidigare idag om att jackpotten på Joker Millions har delats ut till en man från Norge. Tydligen var vinsten på över 60 miljoner kronor. Det är nog dags att ge slots och jackpotspel en ärlig chans!

Världens största jackpott på nätet delades ut på Betsson. Spelautomaten som spelades var Mega Fortune, och vinnaren vann över 150 miljoner kronor.

Visserligen får man inte vara dum. Chansen att vinna en så stor jackpott är minimal, men ju mer jag tänker på det, ju mer känner jag att chansen faktiskt finns. Till exempel brukar Mega Fortune jackpotten alltid delas ut efter €5 miljoner sträcket. Alltså är det helt onödigt att spela innan den har nått till den nivån. Däremot, ju högre jackpotten blir, ju mer borde man spela, på riktigt låga insatser!

Säg att spelautomaten har ett RTP på ungefär 95%. Du kommer alltså i längden förlora 5% per snurr. En jackpot är inte heller oftast kopplad till stora insatser, så säg att man sätter in 5000 kronor, spelar för minsta möjliga insats på autospin och låter den så och snurra hela natten. Möjligheterna måste helt enkelt bli bättre då, om man väljer rätt tillfälle.

Vad tror du om denna teori? Kommer jag att bränna mina pengar eller kommer jag att lyckas? Kolla här under till exempel, här är videon för hur norrmannen vann jackpotten senast.

Förstå vilken känsla det måste ha varit. Vilken extas! Man får ju gåshud bara man tänker tanken. Man får helt enkelt hoppas att dagen kommer förr eller senare. Givetvis är sanningen den att 99,9% av alla som spelar aldrig vinner en stor jackpot, men det sista som överger människan är hoppet som man brukar säga, och jag tänker inte sluta hoppas. Inte ännu i vilket fall!

Har du vunnit något stort nån gång, eller känner du till någon som vunnit över miljonen? Skriv gärna och berätta. En härlig vinnarhistoria är alltid kul att läsa!

Tills vidare, Let’s Get Benki!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *